Nyheter

Balkongrenovering på Alströmergatan 33

Under vecka 38 påbörjas arbetet med att bygga ställning vilket beräknas ta ca 2 veckor. Senast söndagen den 22/9 behöver era förmål rensas från balkongerna, inklusive trallar och markiser. Arbetet förväntas pågå i 12 veckor. Mer information om balkongrenoveringen hittar du här.

Fönsterbyte på Spinnrocksvägen 2-8 och Bergslagsvägen 22

Under vecka 33 kommer arbetet med att byta ut fönster i fastigheten Vävstolen 8 att påbörjas. Mer information om detta hittar du här.

Rökförbud på lekplatser och utanför entréer

Den 1 juli 2019 inträder rökförbud på offentliga lekplatser samt vid entréer till lokaler som allmänheten har tillträde till. Förbudet omfattar offentliga lekplatser som allmänheten har tillträde till och som normalt sett kommuner är ansvariga för. Lekplatser hos fastighetsägare dit andra än bara de boende har tillträde berörs även av de nya reglerna. Det blir även förbjudet att röka vid entréer till rökfria lokaler som allmänheten har tillträde till, vilket innefattar entréer till restauranger och butiker med ingång från gatan. Vi kommer att tydliggöra rökförbudet genom att sätta upp skyltar i våra fastigheter.

Sprängningsarbeten i kvarteret Banken på Hägerstensåsen

Familjebostäder ska bygga nya hyresrätter i kvarteret Banken på Hägerstensåsen. Sprängningsarbeten för dessa kommer att starta den 20 maj och väntas pågå till september 2019. Detta påverkar våra hyresgäster på Sedelvägen. Läs mer om pågående arbete här.

 

Hyresförhandlingar för 2019 är klara

Hyreshöjningen för 2019 ligger på 2,35% från 1 januari för samtliga våra bostäder.

Vi aviserar den nya hyran från och med april och på april-avin kommer även en post med den retroaktiva hyran för perioden 1 januari - 31 mars.

GDPR 

I vår Integritetspolicy kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.

HEFAB har en ny felanmälan och jour från 1 januari 2018

Ring 08-18 19 74, dygnet runt, och välj Felanmälan.

Det går också bra att lämna felanmälningar här på vår hemsida när du loggat in på Mina Sidor.